Build your base

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est.

Blog

Anmeldelse: Krypto Kings på TV 2 Play er ingen ny Exit

Det var nok den beste inngangen på en skuespillerkarriere jeg kunne fått. Anmeldelsen er basert på sju av de åtte episodene i serien. Produsenter er Kristine Abrahamsen og Thomas Giertsen (eksekutiv), mens Hallvar Witsø har regi.

Når penger ikke lengre er et problem, får vi se guttene kjøpe en gigantisk luksusvilla, privatfly, leie yacht, og arrangere elleville fester. Pengene skaper etter hvert problemer, og vi får se guttene bli nødt til å finne ut hvem de er uten alle pengene. De mer vågale tildragelser skjer bak lukkede dører, om gutta endelig skulle få med seg dame på rommet.

  • Helt siden Antonsen gikk på barneskolen, har han følt seg hjemme i skuespillerbransjen.
  • Da han gikk i sjetteklasse, startet han på teaterskolen.
  • Barndomsvennen Lars (Kasper Antonsen) bor hjemme, jobber på Burger King og har ikke kommet inn på ønsket studieplass.
  • I praksis betyr det at disse gutta sannsynligvis bor i den eneste villaen på Bygdøy det ikke inntas hvitt pulver på party.

Etter hvert innså jeg at det fortsatt er lov å gjøre mindre ting etter en slik suksess. Historien blir ikke mer levende at handlingen snakkes framover – når dialogen ikke må vike for et påtakelig stort repertoar av partylåter, hits og stemningsskapende pop i forskjellig sjanger. Her kommer det så mye musikk at det er fristende å tro den brukes for å skape liv i en ganske dau forestilling, og skjule at vitsene mangler poeng. – TV 2 skal by på et innholdsunivers som har noe for alle.

De kunne begge trengt litt ekstra penger, og bestemmer seg for å sjekke konfirmasjonspengene de investerte i kryptovaluta. På den kontoen er verdien elleville 1,6 milliarder kroner. Første kjøp er en megavilla på beste vestkant, hvor de flytter inn sammen med Lars sin DJ-jobbende bror Birger (Nils Bendik Kvissel) og kameraten Carl (Johannes Gjessing). Endelig kan Lars og Asim kjøpe seg en gigantisk luksusvilla med oppvarmet basseng, hvor de flytter inn med Lars’ storebror Birger og kompisen Carl. De kan kjøpe Lamborghini til bestefar, leie yacht og privatfly, og arrangere svindyre fester. Mens Asim likevel forsøker å beholde bakkekontakten, går Lars «all in» og velter seg i den nyvunne rikdommen.

krypto kings

Det meste ved «Krypto Kings» er bare snilt, flatt og tamt. Å si at denne kvartetten har kommet levende opp av manuset til Vegard Thomassen og Kim Atle Hansen er en overdrivelse. De framstår så tydelige at det er enkelt å ane hva de er ment å lære og gjennomgå av opplevelser underveis. Asim er barndomsvennen til Lars, men til forskjell fra ham har Asim alltid vært ambisiøs og fremoverlent. Han har en drøm om å være gründer og gi verden små og store tekniske revolusjoner. Han har et ego som er større enn kroppen, og sliter med å ikke bli sett på som en liten jypling.

Barndomsvennen Lars (Kasper Antonsen) bor hjemme, jobber på Burger King og har ikke kommet inn på ønsket studieplass. Etter tre sesonger med råning, fart og spenning er skuespilleren klar for nye utfordringer i TV 2-serien Bitcoin Union svindel. Det hjelper ikke at de involverte stadig insisterer på at noe er sykt, fett og rått.

Holm sier at han heller ikke så veldig flink til å spare. – Folk kan forvente store summer, men også reisen til usikre unge gutter hvor man ser hvordan penger endrer dem. https://cryptodaily.no/bitcoin-union/ handler om to kompiser som oppdager at konfimasjonspengene de investerte i kryptovaluta har vokst med 1,6 milliarder. Det hjelper ikke at humoristiske poeng det bygges opp til bare fordufter uten avslutning, eller at vitser ikke har punchline. Fjerdemann Birger er storebror til Lars, kjøpesenter-DJ med store drømmer, og rølpegutt med sans for fete beats, fete burgere og fine damer.

Hilde Skaar er kjent under artistnavnet SKAAR, og debuterer som skuespiller i serien. Birger drømmer om å få spille på den store innflytningsfesten, men vestkantens dyreste partyplanner har andre planer. Helt siden Antonsen gikk på barneskolen, har han følt seg hjemme https://cryptodaily.no i skuespillerbransjen. Da han gikk i sjetteklasse, startet han på teaterskolen. I praksis betyr det at disse gutta sannsynligvis bor i den eneste villaen på Bygdøy det ikke inntas hvitt pulver på party. Her går det mer i det målgruppevennlige Red Bull og vodka.

Serien «Krypto Kings» handler om Lars og Asim, to Kolbotn-karer tidlig i 20-åra som oppdager at konfirmasjonspengene de en gang putta i kryptovaluta er blitt verdt 1,6 milliarder kroner. Det første de gjør er å kjøpe huset på Bygdøy kjent som «Exit»-villaen. De ringer bare på, og byr eieren 100 millioner, vær så god.