Build your base

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est.

Blog

5 enkla fakta om erektil dysfunktion – Nature Reviews Disease Primers visas

5 enkla fakta om erektil dysfunktion – Nature Reviews Disease Primers visas

InnehållsförteckningSaker om att behandla erektil dysfunktion: 5 alternativ utöver ED -pillerErektil dysfunktion (ed) – symtom och orsaker till nybörjareDen ultimata guiden för erektil dysfunktion – Nature Reviews Disease Primers

Speciellt är det avgörande att undersöka ED inom ramen för utlösande problem. Det finns ett robust samspel mellan för tidig utlösning (PE) och även Ed, med avseende på en tredjedel av ED -klienter som avslöjar PE. Förhållandet mellan PE och även ED är dubbelriktad och produktiv terapi av den ena kräver vanligtvis procedur av de olika andra.

Förfrågningar bör fokusera på följande: Exakt hur länge som ED faktiskt har varit en fråga, och utförs det börjar gradvis eller plötsligt? Exakt hur ofta utför du älskar för närvarande, liksom hur ofta var det tidigare? Har du problem med sippning och/eller minskning av konstruktionen under sex i frånvaro av för tidig utlösning? Hur byrå är dina erektioner (utnyttja ett intervall på 1 till 10)? Skiljer dina penilerektioner under olika förhållanden, till exempel tillsammans med olika partners, oral stimulering eller till och med självglädje? Har du morgon eller till och med kvällskonstruktioner och i så fall vad som faktiskt är kvaliteten på dessa erektioner? Finns alla typer av helt ny båge eller till och med böj till din penis för att föreslå Peyronies sjukdom? Om kurvan faktiskt finns, är det obekvämt? Vad är faktiskt området och också svårighetsgraden? Har du någon form av problem med libido, stimulering, klimaks eller till och med klimax? Om således utförs dessa problem med början av erektilproblemen eller är de olika problem? De ögonblick som frågor som är förknippade med det speciella erektil klagomålet har faktiskt granskats, extra förfrågningar som associeras till ärendehistoria och psykosociala aspekter måste behöva undersökas.

På grund av risken för hypotension måste försiktighet användas hos patienter som använder alfa-blockerare för prostata-hyperplasi och patienter som använder olika andra antihypertensiva läkemedel såväl som alfablockerare, som verkligen inte bör administreras tillsammans med PDE5-förebyggande. Hos patienter som tar 50 milligram sildenafil eller till och med mer och också använder alfa -blockerare, måste sildenafil -applikation faktiskt styras för minst 4 timmar efter dosen av alfablockeraren.

Verktyget har en akrylcylinder som läggs över penis som använder sig av en smörjare för att uppnå en riktigt bra tätning mellan peniskroppen och cylindern. En erektion utförs faktiskt vid den tidpunkten genom att göra en dammsugare inuti det cyndriska röret tillsammans med en pump kopplad till cylindern. När en konstruktion faktiskt har erhållits är ett begränsningsband faktiskt relaterat till penisens bas för att upprätthålla konstruktionen.

Bandet kan fortsätta att vara på i ungefär en halvtimme och efter det bör elimineras. Penilerektionen som genereras av gadgeten skiljer sig från en vanlig erektion troligtvis till följd av venös ocklusion från täthetsbandet som leder i generaliserad svullnad av hela penis, med eventuellt underhåll av arteriell inflöde. Vetenskapliga forskningsstudier har meddelat att dessa prylar fungerar och tillfredsställande för en betydande mängd människor tillsammans med ED av olika triggers, bestående av psykogen erektionsfel.

Tillfredsställelse tillsammans med denna procedurmetod avvecklas vanligtvis med tiden, eftersom individer avslöjar missnöje tillsammans med hur besvärliga eller till och med onormala prylarna faktiskt är att använda, svänga eller till och med snedvrida av penilerektionen tillsammans med propelling och även missnöje tillsammans med prylen faktum att penilerektionen är ischemisk och följaktligen kallt, vilket lätt kan vara förskräckt för följeslagaren.

Tillväxtreglerna för Alprostadil bara skiljer sig åt, men en övergripande standard är att börja vid 2. 5 mcg och stiga med 2. 5 mcg till en dos på 5 mcg och därefter i ökningar av 5 mcg till 10 mcg tills en erektion riklig för infiltration, verkligen inte varar större än 1 timme, faktiskt åstadkommes.

Testosterontillskott uppmuntras faktiskt bara för killar med reducerade testosteronnivåer. Implantation av penilprotesen är fortfarande ett viktigt val för män med ED om hälsovårdsförfarandet slutar fungera eller faktiskt är olämpligt. Proteser är faktiskt tillgängliga som en saltfylld silikonanordning eller ett anpassningsbart verktyg. Fördelen med den förstnämnda är faktiskt ett mer helt naturligt utseende i det platta tillståndet, nära närmar sig utseendet på en slapp penis.

Erektil dysfunktionsfundament förklarade

Kompletta tillfredsställelsesnivåer för personer som genomförde penilprotesoperation har faktiskt nämnts för att bli nära 90%. Hos majoriteten av patienterna som får denna behandling har mycket mindre påträngande alternativ faktiskt misslyckats och följaktligen skulle total tillfredsställelse tillsammans med denna behandling faktiskt förväntas vara mycket högre i denna del av patienterna. Hot av dessa verktyg består av såväl kirurgiska som anestesisk risk, föroreningar av gadget och enhetsfördelning.

Sammantaget varierar den del av verktyg som faktiskt saknar mekaniskt fel vid 5 år från 84% till 94%. Föroreningsavgifter i ålder av belagda enheter och stärkta procedurer avslöjas faktiskt att vara lägre än 1%. Alla enheter som faktiskt för närvarande är auktoriserade genom FDA anses vara säkra för att använda i magnetisk resonansavbildning atmosfärer.

Erektilproblem, även kallade ED eller till och med impotens, innebär att det verkligen inte är kapabelt att få eller till och med upprätthålla en penilerektion som faktiskt är tillräcklig för samlag. Impotens är mycket vanligt, vilket påverkar cirka 2 av 3 män över blir äldre fyrtiofem år. Impotens kan ha en serie skäl, varje fysisk och mental.

Dessa inkluderar mentala behandlingar, läkemedel såväl som kliniska apparater. Fråga din läkare innan du tar någon typ av mediciner för impotens, eftersom de kanske inte är lämpliga för alla. Impotens indikerar säkert att det inte har förmågan att säkra eller ens upprätthålla en erektion som är tillräcklig för sexrelaterat sex. Många människor har impotens vid någon möjlighet i sina liv.

Du kan behöva terapi av både kroppsliga och psykologiska skäl. Erektionsdysfunktion kan vanligtvis inte vara helt läkt, det finns faktiskt terapier som säkert kommer att göra det möjligt för dig att få en erektion så att du kan ha sexrelaterat sex. Impotens lindras faktiskt ofta med konstruktionsmediciner som: Dessa mediciner fungerar genom att hjälpa till att sparka tillbaka blodströmfartygen i penis.

Läkemedel kan enkelt öka både mängden såväl som period av erektioner, men de utför inte Sex Drive (intresse för sex). De utför verkligen inte alla gynna alla. Utför inte dessa läkemedel om du på samma sätt tar olika andra nitratläkemedel, används för att adressera obehag i överkroppen. Du behöver ett recept som kommer från din läkare för att köpa läkemedel för impotens.

De kan ha komponenter som faktiskt inte Generisk Viagra är riskfria när de tas i blandning tillsammans med andra läkemedel du tar, eller till och med på grund av att specifika sjukvårdsstörningar.

När du väl vet hur du gör detta kommer från en hälso- och hälsospecialist, kommer du att ha förmågan att infusera detta på egen hand. Det finns faktiskt enheter som du kan använda för att producera en konstruktion, inklusive penilband, ett penis -tandimplantat eller till och med en penispump. Några av dessa inkluderar kirurgisk operation som passar enheten.

7-sekunders trick för hur vanligt är erektil dysfunktion? Statistik, orsaker och …

Instanser har kognitiv beteendebehandling eller till och med sexterapi och kan dessutom innehålla din partner. Den friska och balanserade manliga webbplatsen har mer information om erektilproblem såväl som andra sexuella hälsoproblem för män. Mensline är faktiskt en gratis telefon- och online -coachingföretag. Kontakta 1300 78 99 78 för hjälp 24-timmars tid, 7 gånger i veckan eller konversation online.

Impotens (ED) beskrivs faktiskt av National Institutes of Health and Wellness som misslyckandet med att uppnå eller till och med upprätthålla en erektion som är tillräcklig för tillfredsställande sexuell prestanda. Ed är det bästa vanliga sexuella problemet hos män; Det resulterar ofta i allvarligt lidande och utlöser killar att söka hälsovårdsfokus som de säkert inte kan leta efter.